Troffel vloer badkamer

Best Troffel Floor Shower

Eerst moet u weten over de exacte gebied dat u wilt werken, voordat u de troffel vloer douche, die je gaat gebruiken kunt vinden. In douche installaties zullen het contactoppervlak 95% en niet minder dan drie tegels zullen worden verwijderd voor inspectie. Derhalve, voor de dekking van elke tegel in een badkamer vloer bijna 80%. Dat de goede dekking van elke tegel in een douche is 95%. Dit percentage zal alle hoeken van de tegel.

Om de troffelvloer douche heeft voltooid, u-back troffel de tegel en het substraat. Dit betekent dat u zou hebben om de lijnen van de thinset combineren op de achterkant van de tegel, evenals de skimming met de platte kant van uw troffel. U kunt zelfs gebruik maken van een grotere troffel voor je eigen gemak.

Om de beste troffel moet u overwegen alle verschillende vormen en maten te kiezen. De drie meest fundamentele types zijn het plein notch, de U-notch en de V-notch. Zoals u waarschijnlijk al weet, zal een V-notch troffel de minste hoeveelheid thinset vertrekken. De U-inkeping meer dan verlaten. Het plein notch zal de meest bedrag van thinset vertrekken.

Dus, wat is de beste tool die je moet gebruiken voor een troffel vloer douche? Ervan uitgaande dat u wilt een mozaïek tegel geschikt voor elke douche te installeren, zou je moeten een V-notch gebruiken. Echter, als u een groot formaat wilt u normaal gebruik maken van een vierkant notch. Wanneer de douche gaat om een ​​gemiddelde grootte tegels hebben, van 12 inch tot 17 inch, zal je een U-notch nodig.

U zult snel merken dat hoewel elk troffel is geschikt voor een specifieke taak, het meest geschikt is om u te kunnen afwijken van alle variabelen. Aangezien deze zijn algemene richtlijnen, is het belangrijk om degenen die geschikt is voor uw specifieke behoeften. Voor het kopen van een troffel vloer douche moet u uw dekking te controleren met uw installatie om ervoor te zorgen dat u de juiste dekking.

Als u een aannemer vragen u zult ontdekken dat ze allemaal gebruik maken van de troffel het meest geschikt is voor hun persoonlijke behoeften en vaardigheden. Er is geen juiste antwoord. Gewoon testen ze in je hand en op zoek naar de meest geschikt is voor uw persoonlijke keuze en voorkeur. Over het algemeen moet u overwegen een ¼ ” x ¼ ” x 3/8 ” vierkante inkeping die gebruikt kunnen worden in multi-tasking.

Neem de tijd om een ​​vierkant-notch troffel gebruiken in verschillende installaties. Je zal waarschijnlijk eindigen met een vierkante uitsparing voor uw douche-installatie. Het wordt vaak gebruikt door deze projecten. Het is makkelijk te gebruiken en de grote verscheidenheid van stijlen zal ervoor zorgen dat u de juiste keuze voor uw kant te vinden.