Troffelvloer kosten

Alles over Troffel Floor Kosten

Je hebt besloten om uw eigen betonnen vloer te maken en u wilt beginnen met de raming van de totale kosten. Wat er precies zal het totale troffelvloer kosten en dat is het beste idee voor uw behoeften en voorkeuren? Aangezien het van essentieel belang om het gereedschap om de klus te passen, moet u beginnen door te kiezen voor het juiste gereedschap voor de specifieke taak die u wilt bereiken.

Tegenwoordig zijn er veel high-tech troffels die beloven om uw leven en uw werk gemakkelijker te maken. Toch moet u rekening mee houden dat als het gaat om een ​​gedetailleerd werk, met de hand troffels altijd de wedstrijd te winnen. U kunt kiezen uit een breed scala van uw handheld troffel. Ze zullen worden gebruikt wanneer u nodig hebt om glad en niveau kleine gebieden en het uitvoeren van een meer delicate gedetailleerd werk. Deze tools zullen niet verhogen van uw totale troffelvloer kosten veruit.

Uw aankoopbeslissing moeten worden geleid door deze informatie. Als je kunt achterhalen welke instrumenten het beste voor u en voor de opgegeven voorwaarden van uw job te werken, zal de troffel vloer heffingen moeten worden opgenomen in een kleiner budget.

De geschatte range van arbeid en materiaal kosten voor een eenvoudige betonnen vloer is $ 3,00 tot $ 3,50 per vierkante voet. Met deze prijzen zul je in staat zijn om een ​​4 ” dikke betonnen vloer, 3000 psi beton steenslag, samen met de arbeid van de werknemers onder andere nodig. Zodra je in staat om de totale kosten te dekken, kunt u overgaan tot de extra troffelvloer kosten, voor alle decoratieve toepassingen die u maar wilt.

Meestal, in deze troffelvloer kosten er zijn niet inbegrepen eventuele versteviging, pompen of damp barrières. Vooral de pompen van het beton is ongeveer $ 800,00 extra bedrag. De Styrofoam procedure wordt voornamelijk gebruikt voor stralingswarmte vloer. Als het om een ​​woonverdieping de geschatte extra bedrag zou $ 3,00 tot $ 3,50 per vierkante voet. Als alternatief, als je wilt een commercieel concreet te maken, kunnen de kosten dalen tot $ 0,50 of $ 1,00 per vierkante voet.

In het geval dat u nog steeds op zoek naar de beste aannemer en de meest begunstigde prijzen, moet je vele bezoeken aan concrete bedrijven overwegen. Vraag een willekeurige gerespecteerd professional voor een verwijzing. U kunt zelfs stoppen in een willekeurige bouwplaats en spreken met de algemene aannemer. Zijn ervaring in staat zal zijn om u te voorzien van een totaal bedrag.

Het is belangrijk te onthouden dat de laagste biedingen zijn niet altijd de beste keuze. Als u wilt dat uw werk moet worden gedaan door professionals die een boete troffelvloer zal opleveren, dan moet je de aannemers overwegen met een beetje grotere hoeveelheden. Het is van essentieel belang voor uw taak om een ​​concreet aannemer die heeft een goede reputatie en vele verwijzers te kiezen. Deze aannemer zal u zeker niet de laagste offerte. Toch zal zijn reputatie de uitstekende en kwaliteit van het werk dat hij gaat om u te leveren aan het eind van het project te garanderen.